Sikkerhed og netværk

Vi sørger for, at jeres IT-sikkerhed er i top! Intet netværk er stærkere end det svageste led. Trusselsbilledet i dag gør, at vi er nødt til at være ovenpå hele vejen rundt – lige fra den måde I bruger jeres IT, hvem har adgang, er der antivirus, er firewall’en opdateret, findes der en backup, hvis uheldet er ude …

Lad os tage en sikkerhedssnak.

Ring 2424 3000

Stort fokus på IT-sikkerhed

Sikkerhed er en vigtig del af enhver IT-løsning. Vi har stort fokus på området ved alle installationer. IT-sikkerhed er ikke kun antivirus og lås på døren til serverrummet, I dag indeholder trusselsbilledet mange andre scenarier, som vi kan beskytte jer optimalt imod. Det betyder fx sikring mod både virus, ransomware, nedbrud, internetbaserede trusler, indbrud, tyveri af data, sletning af data eller andre fejl på systemet.

Bedst i test

Vores foretrukne sikkerhedssoftware/antivirus løsning er fra F-Secure. F-Secure har i over 28 år været markedsleder inden for it-sikkerhed til både virksomheder og private. F-Secures sikkerhedsløsninger er adskillige gange blevet kåret som “Bedst i test” af uafhængige analyseinstitutter. Med deres Protection service for Business installeret er I godt hjulpet. Vi leverer også løsninger fra bl.a. Symantec.

Netværk og firewall

Et velovervejet netværk er første skridt til en sikker infrastruktur. Vi hjælper med at vælge den rette løsning fra firewall og helt ind til brugerne. Vi er specialister i trådløst netværk – Obels ApS har bla. opsat WiFi på flere bosteder, cafeer, hoteller og campingpladser og administrerer dagligt flere hundrede access-punkter. VPN er den sikre vej, når dine medarbejdere har brug for adgang til firmadata på farten/hjemmefra. Mobile device management er vejen til optimal sikkerhed på mobil enheder – det hjælper vi også med. Kort sagt – vi er totalleverandør også på jeres netværk.

Vi kommer gratis ud og tager temperaturen på jeres it. kontakt os i dag og få en aftale

Skriv til os på email

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tilmeld nyhedsbrev

ObelsIT ApS

Tlf: 2424 3000
Man.-torsdag 8-16:30 / Fredag 8-15
Email: info@obels.dk

Sindalsvej 29
8240 Risskov
CVR: 32098002
Bank Spar Nord Reg. 9277 konto nr. 4572767960
IBAN: DK7792774572767960
SWIFT: SPNODK22