IT-support

Support er vores kerneområde. Vi forstår at hjælpe vores kunden på det niveau, hvor du altid er med og føler dig i trygge hænder. Om I er Windows eller MacOS brugere er underordnet for os, 

Lad os tage en snak om support.

Ring 2424 3000.

Windows og MacOS

Vi er eksperter på både Windows og MacOS og har arbejdet i mere end 20 år med support af begge dele. Vi supporterer både onsite og selvfølgelig remote via Teamviewer. Der kan afregnes ad-hoc, med klippekort eller i kan tegne en driftaftale med fast pris. Se mere om priser og aftaler i vores folder “IT Drift”.

Dit favoritkontor – uanset hvor du befinder dig

Hvad enten du arbejder på kontoret eller på farten, får du et sæt førende produktivitetsværktøjer, som du allerede kender. Med Office-programmer – altid de nyeste versioner – kan du oprette, redigere og dele med alle i realtid fra din pc/Mac eller din iOS-, Android™- eller Windows-enheder.

Hosting

Azure er vores foretrukne hosting plads på grund af den store fleksible platform, der giver dig adgang til alt det, du skal bruge til hurtigt at bygge, implementere og administrere cloudbaserede løsninger. Med Azure får du en bred vifte af forbrugsbaserede tjenester på tværs af programmer, beregning, lagring og netværk. Du kan skalere dine servere ved blot en genstart. ud over azure benytter vi os også af flere Danske hosting selskaber alt efter hvilken løsning der passer til netop jeres behov.

Vi kommer gratis ud og tager temperaturen på jeres IT. kontakt os i dag og få en aftale

Skriv til os på email

Udfyld nedenstående kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Tilmeld nyhedsbrev

ObelsIT ApS

Tlf: 2424 3000
Man.-torsdag 8-16:30 / Fredag 8-15
Email: info@obels.dk

Sindalsvej 29
8240 Risskov
CVR: 32098002
Bank Spar Nord Reg. 9277 konto nr. 4572767960
IBAN: DK7792774572767960
SWIFT: SPNODK22